ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ - kmaroussis.gr
ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 1948

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗ / ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ - ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

  • Εάν κάποιο από τα προϊόντα που παραλάβατε δεν σας ικανοποιεί, τότε μπορείτε να κάνετε αλλαγή εντός 15 ημερών από την παραλαβή του. Η πρώτη επιστροφή/αλλαγή γίνεται εντελώς ΔΩΡΕΑΝ.
  • Για να πραγματοποιήσουμε την αλλαγή σας, επικοινωνήστε μαζί μας, στο 2103808130 ή στο info@kmaroussis.gr και με τη διαδικασία της παράδοσης παραλαβής, εμείς σας στέλνουμε χωρίς καμία απολύτως επιβάρυνση σας (για τη πρώτη αλλαγή) το είδος που θέλετε, σε μέγεθος και χρώμα και εσείς θα δώσετε στο courier το είδος που θέλετε να μας επιστρέψετε - αντικαταστήσετε. 
  • Σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε κάποιο άλλο προϊόν σας επιστρέφουμε τα χρήματα σας, είτε με Τραπεζική Κατάθεση σε λογαριασμό που θα μας υποδείξετε, είτε με refund μέσω Paypal ή EveryPay, αναλόγως τον τρόπο πληρωμής της παραγγελίας σας, εντός 15 ημερών. Το κόστος της επιστροφής προϊόντος καθώς και το διαχειριστικό κόστος σε περίπτωση επιστροφής χρημάτων είναι €5,00. Τραπεζικά έξοδα που μπορεί να προκύψουν βαρύνουν τον πελάτη και δεν επιστρέφονται.
  • Στα προϊόντα τα οποία βρίσκονται σε προσφορά και έχουν έκπτωση 30% και πάνω δεν γίνεται επιστροφή χρημάτων, παρά μόνο αλλαγή προϊόντος.

 

Κερδίστε άμεσα 10% έκπτωση

Συμπληρώστε το email σας και  κερδίστε 10% έκπτωση στην πρώτη σας παραγγελία με τον κωδικό EMAIL10