Ταιριάζει με την ηλικία μου αυτό; - kmaroussis.gr
ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 1948

Ταιριάζει με την ηλικία μου αυτό;

Φεβρουάριος 08, 2020

Ταιριάζει με την ηλικία μου αυτό;

Ταιριάζει με την ηλικία μου αυτό;

Αλήθεια, δεν σας έχει τύχει ποτέ να βρεθείτε μπροστά από ένα παντελόνι το οποίο πριν από 1-2 χρόνια να έμοιαζε ιδανικό στην γκαρνταρόμπα σας, ωστόσο η συμβουλή που σας έδωσαν είναι πως... είστε αρκετά μεγάλος για να φορέσετε ένα τέτοιο ρούχο; Ή μήπως αυτό δεν έχει συμβεί με ρούχα που έχουν ξεμείνει στην ντουλάπα σας και δεν ξέρατε αν πρέπει να τα κρατήσετε ή να τους πείτε αντίο;

Ας πούμε την αλήθεια. Πέρα από ιδεοληψίες περί ηλικίας και διάφορα τσιτάτα, θα πρέπει να είμαστε ειλικρινείς. Όλα τα ρούχα δεν ταιριάζουν σε όλες τις ηλικίες. Πρέπει να γνωρίζουμε τι μπορούμε να φορέσουμε και πότε, έτσι ώστε η εικόνα που δείχνουμε προς τα έξω να αντιπροσωπεύει και την ηλικία μας ή ακόμη και την κοινωνική θέση που έχουμε ή που θέλουμε να δείξουμε πως έχουμε.

Εν αρχή... τα τζιν

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ας ξεκινήσουμε με τα παντελόνια τζιν. Στην ηλικιακή κατηγορία των ανδρών που είναι κάτω από 25, το πλέον συνηθισμένο παντελόνι τζιν είναι αυτό που έχει πάνω του σκισίματα. Νεανικό στυλ, απλό και άνετο, μπορεί να συντροφεύσει εύκολα τον εκάστοτε άντρα που το φοράει, με το μέγεθος κατά προτίμηση να είναι skiny, ωστόσο αυτά έχουν να κάνουν και με τον σωματότυπο του καθένα.

 

 

Όταν θα ξεπεράσεις τα 25 και πριν φτάσεις τα 35 σου, τα πράγματα αλλάζουν. Η ηλικία σου δεν μπορεί να υποστηρίξει πλέον τα τζιν με σκίσιμο. Έτσι λοιπόν αρχίζεις να ψάχνεις για τζιν σε μοντέρνα γραμμή, χωρίς ωστόσο να είναι όσο προκλητικά είναι τα προηγούμενά σου ρούχα. Σίγουρα πάντως δεν υπάρχει χώρος για... σκισίματα και τρύπες!!  Συνήθως το είδος ραφής των ρούχων αυτών είναι slim fit, αλλά όπως και στην προηγούμενη κατηγορία όλα έχουν να κάνουν με το κορμί του κάθε ανθρώπου.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Όσο για τα τζιν που φοράει κανείς μετά τα 35 του; Αυτό είναι απλό. Περισσότερο κλασικά ρούχα, χωρίς υποψία σκισίματος. Συνήθως η γραμμή τους είναι η regular, έτσι ώστε να προσδίδουν άνεση στην καθημερινότητα των αντρών, καθώς η επιλογή άλλου παντελονιού για την καθημερινότητα (για παράδειγμα φόρμα) δεν είναι αποδεκτή για καθαρά ηλικιακούς αλλά και για λόγους prestige.

Συνέχεια με... T-Shirt

Επόμενο είδος ρούχου που θα πρέπει να γνωρίζουμε πως και πότε μπορούμε να φορέσουμε δεν είναι άλλο από τα T-Shirt. Αρχικά, θα δούμε την ηλικιακή κατηγορία μέχρι τα 25 χρόνια. Σε αυτές τις ηλικίες μπορούμε να είμαστε περισσότερο άνετοι με τα μπλουζάκια μας. Στάμπες από συγκροτήματα, χιουμοριστικές ατάκες αλλά και διάφορα logo μπορούν να φιλοξενηθούν στα ρούχα μας χωρίς προβλήματα. Στα T-Shirts δεν μπορούμε να δώσουμε οδηγίες αναφορικά με τη φόρμα στην οποία είναι ραμμένα (skiny, slim ή regular), καθώς τα πάντα αφορούν την άνεσή μας!

Περνάμε στην ηλικιακή κατηγορία των 25 με 35 ετών. Όπως είναι λογικό, σε αυτές τις ηλικίες σταδιακά αρχίζουμε να «μαζευόμαστε» αναφορικά με τα μηνύματα που θέλουμε να περνούν τα μπλουζάκια μας. «Εξαφανίζονται» τα ρούχα από συγκροτήματα λοιπόν και προτιμάμε ρούχα χωρίς στάμπες ή αν θέλουμε να αναφέρουν κάτι θα πρέπει να αρκεστούμε στις μάρκες των ρούχων ή κάποιο διακριτικό ήπιο μήνυμα. 


Τέλος, φτάνουμε στην ηλικία των 35+! Όπως μπορείτε να καταλάβετε, σε αυτή την ηλικία ξεχνάμε τις στάμπες από συγκροτήματα (εκτός αν είμαστε ήδη rock stars) αλλά και τα μηνύματα πάνω τους. Οι στάμπες αποσύρονται από τις επιλογές μας, οι οποίες θα πρέπει να αποτελούνται από σκέτα μονόχρωμα μπλουζάκια ή και ρούχα τύπου polo.

Τέλος με... κοστούμια

Ως τελευταία κατηγορία κρατήσαμε αυτή των κοστουμιών. Τι θα πρέπει να επιλέξει η κάθε μία από τις ηλικιακές κατηγορίες των ανδρών που έχουμε προαναφέρει και πως μπορούν να δείξουν το καλύτερο δυνατό πρόσωπο; Ξεκινάμε λέγοντας  και πάλι πως για το μέγεθος και το είδους ραφής του ρούχου θα πρέπει να το δει ο καθένας ξεχωριστά ανάλογα με το σώμα του. Οι κατευθύνσεις που δίνουμε στη συνέχεια έχουν να κάνουν με τον μέσο όρο ανθρώπων.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ξεκίνημα και πάλι με την ηλικιακή κατηγορία των ανδρών μέχρι 25 ετών. Νιάτα, ορμή και δύναμη μεν, ωστόσο ένα  καλό κοστούμι μπορεί να κάνει τη διαφορά. Συνήθως οι νέοι προτιμούν περισσότερο skiny γραμμές στα κοστούμια τους, έτσι ώστε να αγκαλιάζουν σφιχτά το κορμί τους και να εντυπωσιάζουν.

 

Στην επόμενη βαθμίδα, των  ανδρών 25-35 ετών δηλαδή, τα πράγματα αλλάζουν. Το κοστούμι θα πρέπει να είναι σε γραμμή Slim Fit. Η μοντέρνα εικόνα θα πρέπει να διατηρηθεί, ωστόσο θα πρέπει το ρούχο που θα αποφασίσουμε να αγοράσουμε να μας βοηθάει να ξεχωρίσουμε από την προαναφερόμενη κατηγορία των κάτω των 25.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Τέλος, έρχονται και τα ρούχα για τους άντρες από 35 ετών και πάνω. Ακολουθώντας πάντοτε τη γραμμή της μόδας στα κοστούμια, οι άντρες αυτής της ηλικίας έχουν μόνο μία επιλογή. Αυτή των κλασικών κοστουμιών, τα οποία προσδίδουν κύρος, ενώ παράλληλα είναι όσο άνετα χρειάζονται έτσι ώστε να αντιμετωπίσουν κάθε δυσκολία που μπορούν να συναντήσουν στην καθημερινότητά τους.




Κερδίστε άμεσα 10% έκπτωση

Συμπληρώστε το email σας και  κερδίστε 10% έκπτωση στην πρώτη σας παραγγελία με τον κωδικό EMAIL10