Slim ή Regular Fit; Ποιο πουκάμισο μου ταιριάζει; - kmaroussis.gr
ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 1948

Slim ή Regular Fit; Ποιο πουκάμισο μου ταιριάζει;

Ιανουάριος 18, 2020

Slim ή Regular Fit; Ποιο πουκάμισο μου ταιριάζει;

 

Μερικές φορές είναι βάσανο!!! Να θέλεις να ψάξεις για ένα πουκάμισο και να μην μπορείς να καταλάβεις... Τι στο καλό είναι αυτό το Slim Fit και ποια η διαφορά του από το Regular Fit; Πρέπει να τα δοκιμάσω όλα; Τι μου ταιριάζει; Μα, τελικά σε ποιους ταιριάζει το μεν και σε ποιους το δε; Η Κ Μαρούσης είναι και πάλι στο πλευρό σας, όπως είναι εδώ από το 1948, για να σας βοηθήσει να διαλέξετε το καλύτερο δυνατό και να τραβήξετε τα βλέμματα πάνω σας!

Ας ξεκινήσουμε με τα πουκάμισα που είναι σε γραμμή Slim Fit. Πρόκειται για ρούχα τα οποία είναι κομμένα με τέτοιο τρόπο ώστε να βρίσκονται πιο κοντά στο σώμα σας. Παράλληλα, δείχνουν να είναι τεντωμένα και κολλητά στο κορμί σας, κάτι που ναι μεν φαίνεται, ωστόσο δεν ισχύει. Αυτό επειδή ο σχεδιασμός τους είναι τέτοιος ώστε να δίνει άνεση στο  άτομο που το φοράει χωρίς να το στενεύουν ή να το πιέζουν. 

Τα πουκάμισα σε γραμμή Slim Fit χαρακτηρίζονται από την στενότερη εφαρμογή και την τοποθέτηση που έχουν στη μέση, καθώς «κλείνουν» με τέτοιο τρόπο ώστε να μην «σακουλιάζουν» και να αναδεικνύουν το κορμί του ανθρώπου που τα φοράει. Πέρα από τη μέση πάντως, τα πουκάμισα της συγκεκριμένης γραμμής διαθέτουν στενή εφαρμογή και στο στήθος αλλά και στους βραχίωνες, γεγονός που τονίζει ακόμη περισσότερο το σώμα.

Όσο για τον σωματότυπο των ανθρώπων που «κολακεύονται» περισσότερο από τα πουκάμισα  γραμμής Slim Fit; Πρόκειται για άτομα με λεπτό σώμα τα οποία έχουν λεπτή μέση. Άνθρωποι με αυτό τον σωματότυπο θα πρέπει να επιλέγουν τα συγκεκριμένα πουκάμισα, καθώς τα Regular Fit ναι μεν μπορούν να τους ταιριάξουν ιδανικά, ωστόσο μοιάζουν να είναι περισσότερο άνετα από όσο χρειάζεται.

Ας περάσουμε τώρα στα πουκάμισα που έχουν γραμμή Regular Fit. Σε αυτή την περίπτωση μιλάμε για ρούχα τα οποία διαθέτουν την παραδοσιακή κοπή που συναντάμε στα κλασσικά αντρικά. Είναι πουκάμισα τα οποία φαίνονται περισσότερο χαλαρά και άνετα γύρω από το σώμα του ατόμου που τα φορά, χωρίς να δείχνουν υπερβολικά φαρδιά, φροντίζοντας παράλληλα να κολακεύουν και εκείνον που τα φοράει. Το κύριο χαρακτηριστικό τους είναι ο «αέρας» που δίνουν στον άνθρωπο που τα φοράει, στοχεύοντας στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα τόσο οπτικά όσο και στην αίσθηση

Ποιος σωματότυπος ανθρώπου όμως είναι ιδανικός για ρούχα σε γραμμή Regular Fit; Το είδος αυτό ταιριάζει απόλυτα σε άτομα που διαθέτουν μέσο ή και μεγάλο σωματικό βάρος. Πρόκειται για πουκάμισα τα οποία είναι  ιδανικά και για άτομα με μυϊκά ή ογκώδη σώματα, καθώς φροντίζουν να είναι όσο άνετα χρειάζονται και να καλύπτουν τις όποιες ατέλειες μπορεί να υπάρχουν στο σώμα ενός ανθρώπου.

Όποια και να είναι η επιλογή σας, στο kmaroussis.gr θα βρείτε το πουκάμισο στον τύπο και το σχέδιο που θέλετε τόσο σε Slim Fit όσο και σε Regular Fit γραμμή. Μάλιστα, η εδώ και αρκετές δεκαετίες εμπειρία μας μας έχει φέρει σε τέτοιο σημείο ώστε ακόμη και τα Regular Fit πουκάμισα που διαθέτουμε στον κατάλογό μας να μην προκαλεί τις λεγόμενες «σακούλες» γύρω από τη μέση, πρόβλημα που συναντά κανείς συχνά σε αυτού του τύπου τα ρούχα.

 

 




Κερδίστε άμεσα 10% έκπτωση

Συμπληρώστε το email σας και  κερδίστε 10% έκπτωση στην πρώτη σας παραγγελία με τον κωδικό EMAIL10