Πώς να επιλέξετε τα κατάλληλα ανδρικά T-Shirts - kmaroussis.gr
ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 1948

Πώς να επιλέξετε τα κατάλληλα ανδρικά T-Shirts

Ιούλιος 08, 2021

Πώς να επιλέξετε τα κατάλληλα ανδρικά T-Shirts

Τα ανδρικά T-Shirts αποτελούν ένα από τα πιο πολυφορεμένα είδη ρουχισμού και όχι άδικα θα λέγαμε. Ειδικά κατά την περίοδο του καλοκαιριού, ένα καλό T-Shirt είναι σε θέση να σας βγάλει ασπροπρόσωπους στις περισσότερες εξόδους σας.

Αν και πρόκειται για ένα από τα πιο εύκολα ανδρικά ρούχα, η επιλογή της κατάλληλης μπλούζας εξαρτάται από αρκετούς παράγοντες, όπως το χρώμα, το στυλ και η εφαρμογή της στον σωματότυπό σας. Παρακάτω σας ετοιμάσαμε μερικές χρήσιμες συμβουλές σχετικά με το πώς θα μπορέσετε να κάνετε την ιδανική επιλογή και να ξεχωρίσετε με το δικό σας μοναδικό στυλ.

Σωστή εφαρμογή στα ανδρικά T-Shirts

Το μεγαλύτερο ποσοστό των γυναικών συμφωνεί σε ένα πράγμα. Οι άνδρες είναι πιο ελκυστικοί όταν φορούν ένα μπλουζάκι το οποίο τονίζει την σιλουέτα τους.  Δεν έχει σημασία εάν διαθέτετε γυμνασμένο σώμα, αρκεί το μπλουζάκι που θα επιλέξετε να εφαρμόζει σωστά στις δικές σας αναλογίες και να σας δείχνει πιο αρρενωπούς.

Προκειμένου να επιλέξετε το κατάλληλο μέγεθος θα πρέπει να δώσετε έμφαση στα παρακάτω σημεία:

  • Ώμοι: Οι ραφές των T-shirts θα πρέπει να εφαρμόζουν τέλεια στην άκρη των ώμων σας.
  • Μανίκια: Τα μανίκια πρέπει να τυλίγουν άνετα τα μπράτσα και να μην εκτείνονται μέχρι τον αγκώνα σας.
  • Μήκος: Το μήκος σε ένα ανδρικό μπλουζάκι είναι ιδιαίτερα σημαντικό. Θα πρέπει να επιλέξετε ένα που να είναι αρκετά μακρύ ώστε να μπορεί να μπει και μέσα από το παντελόνι, αλλά όχι τόσο ώστε να συσσωρεύεται στη μέση σας. Βεβαιωθείτε ότι εκτείνεται κάτω από το οστό του ισχίου και καλύπτει τη ζώνη.
  • Στομάχι: Η εφαρμογή στο συγκεκριμένο σημείο θα πρέπει να είναι ακριβώς στα μέτρα σας. Ένα πιο χαλαρό μπλουζάκι θα διπλώνει ενώ ένα πιο σφιχτό θα δημιουργεί μια αρνητική αισθητική εικόνα.
  • Λαιμός: Για να ελέγξετε την εφαρμογή στο λαιμό, μπορείτε να σηκώσετε τα χέρια σας ψηλά και να ελέγξετε ότι δεν αφήνει μεγάλο κενό. Φυσικά δεν θα πρέπει να επιλέξετε ούτε κάτι πολύ σφιχτό, αφού μπορεί να σας προκαλέσει δυσφορία.

Επιλογή του σωστού χρώματος T-shirt

Όταν μιλάμε για ανδρικά T-shirts, σίγουρα θα πρέπει να διαθέτετε μερικά από τα βασικά χρώματα στην ντουλάπα σας. Φυσικά κατά την περίοδο του καλοκαιριού, μπορείτε να ρισκάρετε και σε πιο έντονα χρώματα. Αναλυτικότερα:

  • Μαύρο: Η σταθερή αξία σχεδόν σε όλα τα είδη ρουχισμού, είτε ανδρικού είτε γυναικείου. Το μαύρο συνδυάζεται εύκολα με όλα τα χρώματα, ωστόσο το μειονέκτημα είναι ότι με τον χρόνο μπορεί να αρχίσει να ξεθωριάζει.
  • Λευκό: Το λευκό έχει την ικανότητα να συμπληρώνει όλους τους τόνους του δέρματος. Το κλασικό άσπρο μπλουζάκι δεν γίνεται να λείπει από την ντουλάπα σας.
  • Γκρι: Το γκρι μπορεί να περιλαμβάνει αρκετές αποχρώσεις. Κάθε μία από αυτές όμως είναι σε θέση να ενισχύσει το σχήμα του σώματός σας.
  • Navy: Μια επίσης σταθερή επιλογή σε ανδρικά T-Shirts η οποία μπορεί να αντικαταστήσει το μαύρο ενώ συνδυάζεται άριστα με ένα τζιν παντελόνι.
  • Άλλα χρώματα: Εάν θέλετε να πειραματιστείτε λίγο παραπάνω με τα χρώματα, μερικές αξιόπιστες επιλογές είναι το κόκκινο, το πράσινο και το μωβ.

    Πώς να συνδυάσετε σωστά ένα ανδρικό T-Shirt

    Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να φορέσετε ένα ανδρικό T-Shirt είναι φυσικά τα τζιν παντελόνια. Μάλιστα, εάν θέλετε ένα ακόμη πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα δεν έχετε παρά να φορέσετε ένα ανοιχτό πουκάμισο και ένα πιο causal ανδρικό παπούτσι.