Ο Must Οδηγός για Ανδρικά Πουκάμισα | 5 Μοναδικά Στυλ για να Ξεχωρίσει - kmaroussis.gr
ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 1948

Ο Must Οδηγός για Ανδρικά Πουκάμισα | 5 Μοναδικά Στυλ για να Ξεχωρίσεις

Αύγουστος 05, 2022

Ο Must Οδηγός για Ανδρικά Πουκάμισα | 5 Μοναδικά Στυλ για να Ξεχωρίσεις

Το καλοκαίρι είναι ακόμα εδώ. Ήρθε η ώρα να ενισχύσετε την γκαρνταρόμπα σας με νέα, δροσερά, καλοκαιρινά ανδρικά πουκάμισα. Καλοκαίρι σημαίνει διακοπές με οικογένεια και φίλους, ταξίδια με άνετα και ανάλαφρα ρούχα.

Ωστόσο, συνήθως η πρώτη σκέψη που έρχεται στο μυαλό μας, όταν αφορά καλοκαιρινή έξοδο, είναι ένα απλό και άνετο μπλουζάκι. Όμως, αν θέλετε να κάνετε την διαφορά και να ξεχωρίσετε, τότε έχουμε να σας προτείνουμε μερικές έξυπνες επιλογές ανδρικών πουκάμισων.

Για να σας βοηθήσουμε να βρείτε το δικό σας στυλ, ανάμεσα σε μια πληθώρα από μοντέρνα ανδρικά πουκάμισα, συγκεντρώσαμε σε αυτό το άρθρο μια λίστα με μοναδικά πουκάμισα, που κάθε άντρας πρέπει να έχει στην γκαρνταρόμπα του. Είναι ιδανικά για το καλοκαίρι και θα σας κάνουν να νιώσετε πιο δροσερός και έτοιμος για… καλοκαιρινές περιπέτειες

Εδώ, είναι η λίστα με τα 5 κλασικά ανδρικά πουκάμισα που θα καλύψουν κάθε σας ανάγκη:

  • Λευκά Πουκάμισα

Το καλό με το απλό λευκό πουκάμισο είναι ότι είναι ευέλικτο, κλασικό και η πιο ασφαλής επιλογή για το καλοκαίρι. Το λευκό σας κάνει να εκπέμπετε μια δροσιά και συνδυάζεται με σχεδόν όλα τα καλοκαιρινά κοστούμια ή παντελόνια. Επιπλέον, τα λευκά πουκάμισα είναι η "ραχοκοκαλιά" κάθε ανδρικής γκαρνταρόμπας. Απλώς δεν μπορείτε να μην το έχετε στην ντουλάπα σας! Αν είστε κάποιος που αγαπά το casual στυλ περισσότερο από το επίσημο και αν σκοπεύετε να έχετε μόνο ένα πουκάμισο στην γκαρνταρόμπα σας, τότε αυτό είναι το ένα.

Η ευελιξία αυτού του καλοκαιρινού πουκάμισου, σας επιτρέπει να ντυθείτε εύκολα και γρήγορα, χωρίς κόπο. Αυτό το πουκάμισο είναι ιδανικό, ακόμα κι αν δεν σας αρέσει να φοράτε επίσημα. Μπορείτε να το συνδυάσετε με ένα μπλε τζιν και λευκά sneakers για να ολοκληρώσετε την casual εμφάνιση.

Εναλλακτικά, αν θέλετε να ντυθείτε πιο επίσημα, τότε φορέστε το με ένα παντελόνι chinos και βάλτε απλά sneakers για να έχετε μια πιο «επιβλητική» εμφάνιση. Συστήνεται επίσης να φορέσετε κι ένα μπλέιζερ και… έτοιμοι!

Προτεινόμενα χρώματα που ταιριάζουν τέλεια, με το λευκό πουκάμισο είναι τα εξής: navy, χακί, μαύρο και απαλό γκρι.

  • Πουκάμισα με Ρίγες

 

 Μερικές φορές είναι πιο διασκεδαστικό να απομακρυνθείτε από τα «κλασικά» πουκάμισα και να πειραματιστείτε με μικρές λεπτομέρειες. Τα πουκάμισα με ρίγες είναι μια καλή ιδέα για να προσθέσετε κάτι νέο στην ντουλάπα σας. Αποτελεί την τέλεια λύση για εκδηλώσεις, γάμους και θα σας βοηθήσει να ξεχωρίζετε από όλους.

Ωστόσο, προτείνουμε να μείνετε σε ουδέτερα ή παστέλ χρώματα, και όχι σε πολύ έντονα χρώματα, παραδείγματος χάρη κόκκινο πουκάμισο με ρίγες.

Συστήνουμε να το φορέσετε με ένα τζιν για να δημιουργήσετε μια εκπληκτική casual και ξεκούραστη εμφάνιση.

  • Καρό Πουκάμισα

Μια άλλη διαφορετική επιλογή, με την οποία μπορείτε επίσης να πειραματιστείτε είναι με ένα καρό πουκάμισο με μακρύ ή ακόμα καλύτερα (για τους καλοκαιρινούς μήνες) κοντό μανίκι, εάν αισθάνεστε άνετα. Το συγκεκριμένο ύφασμα που χρησιμοποιείται στα καρό πουκάμισα λειτουργεί τέλεια κατά την διάρκεια του καλοκαιριού. Συστήνουμε όταν επιλέγετε καρό πουκάμισα για την γκαρνταρόμπα σας, να επιλέγετε το απλό κόψιμο.

Όσον αφορά το χρώμα, προτείνουμε παστέλ καλοκαιρινές αποχρώσεις. Μην πηγαίνετε σε πολύ έντονους χρωματικά τόνους. Πιθανώς, να αλλοιώσει την καλοκαιρινή αίσθηση.

Μπορείτε να το συνδυάσετε με τζιν, chinos ή ακόμα και με chino shorts αν σας αρέσει.

     

    • Πουκάμισα σε Παστέλ Χρώματα

    Το γαλάζιο είναι η πιο «ασφαλής» επιλογή χρώματος είτε στο περιβάλλον γραφείου είτε για έξοδο. Ωστόσο, αν νομίζετε ότι το γαλάζιο είναι βαρετό, μπορείτε να επιλέξετε το παστέλ ροζ. Τα παστέλ χρώματα είναι τέλεια για τα καλοκαίρια. Το πιο κοινό πουκάμισο, σε παστέλ χρώμα, μετατρέπεται σε φρέσκο και αέρινο. Μάλλον έχετε ήδη ένα γαλάζιο στην γκαρνταρόμπα σας, τι θα λέγατε αν προσθέτατε και ένα ροζ;

    Αν και είναι σύνηθες, πολλοί άντρες να μην νιώθουν άνετα να φορούν ροζ, προτείνουμε να το δοκιμάσετε και θα πειστείτε!

    Το καλύτερο πράγμα με το ροζ πουκάμισο είναι ότι ταιριάζει σε όλους τους τόνους δέρματος. Και θα σας βοηθήσει επίσης να ξεχωρίσετε από το πλήθος.

    Και πάλι όπως το λευκό πουκάμισο, το ροζ πουκάμισο, είναι επίσης εξαιρετικά ευέλικτο.

    • Floral Ανδρικά Πουκάμισα 

    Αν θέλετε να φοράτε ένα πιο «τολμηρό» πουκάμισο στη δουλειά ή σε οποιαδήποτε επίσημη εκδήλωση, προτείνουμε τις floral επιλογές. Ξέρουμε ότι δεν είναι για όλους. Αλλά, μερικές φορές είναι η καλύτερη επιλογή όταν θέλετε να ξεφύγετε από τη ρουτίνα.

    Αυτά τα πουκάμισα είναι η καλύτερη επιλογή για καλοκαιρινούς γάμους ειδικά για το κοκτέιλ πάρτι δίπλα στην παραλία. Floral, paisley και άλλα prints θεωρούνται πιο τολμηρά μοτίβα. Και πάλι, προτείνουμε να επιλέξετε διακριτικά, παστέλ χρώματα.

    Αυτή, λοιπόν, ήταν η λίστα με τα καλοκαιρινά πουκάμισα που πιστεύουμε ότι είναι “must” να έχετε στην γκαρνταρόμπα σας. Πείτε μας τι είδους πουκάμισα, σας αρέσει να φοράτε;