Ο απόλυτος οδηγός για ολοκληρωμένη ανδρική γκαρνταρόμπα - kmaroussis.gr
ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 1948

Ο απόλυτος οδηγός για ολοκληρωμένη ανδρική γκαρνταρόμπα

Ιανουάριος 08, 2022

o_apolitos_odigos_gia_olokliromeni_andriki_gkardarompa

Ανδρικά ρούχα για μια ολοκληρωμένη γκαρνταρόμπα

Με τα κατάλληλα ανδρικά ρούχα, μπορείτε να αναδείξετε το μοναδικό σας στυλ και να εξασφαλίσετε μια εντυπωσιακή και κομψή εμφάνιση για κάθε περίσταση. Σε αντίθεση όμως  με τις γυναίκες, ένας άνδρας δεν χρειάζεται να έχει πάρα πολλά ρούχα ώστε να διατηρήσει μια ολοκληρωμένη γκαρνταρόμπα που θα καλύψει κάθε του ανάγκη. Παρακάτω σας ετοιμάσαμε τα ρούχα που θα χρειαστείτε ώστε να μπορέσετε να αντεπεξέλθετε άριστα σε κάθε περίσταση.

Ανδρικά Μπουφάν

Τα ανδρικά μπουφάν και γενικά τα πανωφόρια αποτελούν ένα από τα βασικότερα είδη ένδυσης. Τόσο γιατί μας κρατάει ζεστούς τις κρύες μέρες, όσο και γιατί έχουν την ικανότητα να ολοκληρώσουν ένα υπέροχο στυλ. Φυσικά οι επιλογές σε πανωφόρια είναι πάρα πολλές. Εμείς θα σας προτείναμε να εντάξετε στην γκαρνταρόμπα σας τουλάχιστο δύο διαφορετικά είδη.

Ένα από αυτά θα πρέπει να είναι πιο καθημερινό ώστε να καλύψει το μεγαλύτερο μέρος των αναγκών σας και φυσικά το δεύτερο να είναι λίγο πιο μοντέρνο και «επίσημο» μια εξαιρετική επιλογή που συνδυάζει υψηλή ποιότητα και ένα άριστο στυλ είναι το Ανδρικό Μπουφάν Σουέτ "Parling" New Company. Μάλιστα, ο συνδυασμός του με κοστούμι αποτελεί μια εξαιρετική λύση τόσο για επαγγελματικές υποχρεώσεις όσο και για βραδινές εξόδους.

Κοστούμι

Τα ανδρικά κοστούμια αποτελούν επίσης βασικό είδος ένδυσης για έναν άνδρα. Ακόμη και αν προτιμάτε τις πιο καθημερινές στιλιστικές επιλογές, κάποια στιγμή θα χρειαστεί να φορέσετε ένα κοστούμι. Αρκετές είναι οι επίσημες εμφανίσεις στις οποίες επιβάλλονται τα κοστούμια. Δεν γίνεται λοιπόν να λείπει από την γκαρνταρόμπα σας.

Φυσικά ένα μεγάλο ποσοστό ανδρών επιλέγει να τα φοράει ακόμη και σε πιο καθημερινή βάση. Είτε θέλετε ένα κοστούμι για επίσημες εκδηλώσεις είτε για να φοράτε ως βασικός μέρος του στυλ σας, το σίγουρο είναι ότι θα πρέπει να επιλέξετε κάποιο που να είναι στα μέτρα σας. Ένα κοστούμι θα πρέπει να ανταποκρίνεται στο σωματότυπό σας προσφέροντάς σας μια σωστή γραμμή.

Φυσικά μαζί με τα κοστούμια θα πρέπει να συμπεριλάβουμε και μερικές γραβάτες, αφού αποτελεί το must ανδρικό αξεσουάρ που μπορεί να απογειώσει ένα μοντέρνο ή κλασικό στυλ.

Πουκάμισα

Τα ανδρικά πουκάμισα αποτελούν από τα βασικότερα είδη ένδυσης για έναν άνδρα. Ανάλογα με το σχέδιο και το ύφασμα που είναι κατασκευασμένα, προσδίδουν κύρος, κομψότητα και γοητεία. Τα πουκάμισα που θα επιλέξετε θα πρέπει να συμβαδίζουν με το προσωπικό σας στυλ. Ωστόσο οι επιλογές που δεν πρέπει να λείπουν από μια ολοκληρωμένη ανδρική γκαρνταρόμπα είναι ένα μονόχρωμο πουκάμισο ανοιχτού χρώματος (λευκό, σιέλ κλπ) καθώς και ένα μοντέρνο καρό πουκάμισο.

Ανδρικά Παντελόνια

Το παντελόνι είναι θα λέγαμε το βασικό ανδρικό είδος ένδυσης. Σε αντίθεση με τις γυναίκες που θα πρέπει να επιλέξουν ανάμεσα σε φούστα ή παντελόνι, ο άνδρας έχει μόνο και μία επιλογή. Αυτός είναι και ο  λόγος που μια αντρική ντουλάπα συνήθως περιλαμβάνει αρκετά παντελόνια από διάφορα είδη. Κατά πάσα πιθανότητα και η δική σας γκαρνταρόμπα θα είναι ολοκληρωμένη από μεριάς παντελονιών, ωστόσο οφείλουμε να αναφέρουμε τα απαραίτητα ανδρικά παντελόνια που δεν πρέπει να λείπουν από καμία ντουλάπα.

Αυτά είναι τα τζιν, τα υφασμάτινα και οι φόρμες. Φυσικά μπορείτε να εντάξετε και κάποια βερμούδα για τις ζεστές ημέρες του καλοκαιριού. Όσον αφορά το χρώμα και το σχέδιο σε κάθε κατηγορία, εσείς ξέρετε καλύτερα τι ταιριάζει στα δικά σας δεδομένα.

Ανδρικές Μπλούζες και Φούτερ

Φυσικά οι μπλούζες και τα φούτερ δεν γίνεται να λείπουν από μια ολοκληρωμένη ανδρική γκαρνταρόμπα. Μοντέρνες, casual, με γιακά, κοντομάνικα μπλουζάκια, φούτερ και πολλές ακόμη επιλογές. Εδώ δεν υπάρχει κάποιος γενικός κανόνας. Ωστόσο εάν θέλετε η ντουλάπα σας να περιλαμβάνει μια μπλούζα για κάθε περίσταση, καλό θα ήταν οι αγορές σας να περιλαμβάνουν όλα τα είδη. Άλλωστε, οι ιδιαίτερα χαμηλές τιμές που θα βρείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα σας επιτρέπουν να αγοράσετε αρκετά ανδρικά μπλουζάκια ώστε να ολοκληρώσετε την γκαρνταρόμπα σας με τις πιο μοντέρνες επιλογές.

Ζώνες

Οι ανδρικές ζώνες αποτελούν το τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό μέρος μιας ολοκληρωμένης ανδρικής γκαρνταρόμπας. Ο λόγος είναι προφανής και θεωρούμε ότι δεν χρειάζεται να τον αναφέρουμε. Αυτό που θα πρέπει να προσέξετε είναι να επιλέξετε υψηλής ποιότητας δερμάτινες ζώνες που θα αντέξουν για αρκετά χρόνια χωρίς σημάδια φθοράς.

Εάν λοιπόν βρίσκεστε στο στάδιο ανανέωσης της γκαρνταρόμπα σας, στο eshop Kmaroussis.gr θα βρείτε τις καλύτερες επιλογές τόσο από θέμα ποιότητας όσο και αισθητικής. Περιηγηθείτε στις επιμέρους κατηγορίες των προϊόντων μας και είμαστε σίγουροι ότι θα βρείτε αυτό που θα αναδείξει την δική σας προσωπικότητα.