Ανδρικό ντύσιμο για βάπτιση – κοστούμι ή μήπως όχι; - kmaroussis.gr
ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 1948

Ανδρικό ντύσιμο για βάπτιση – κοστούμι ή μήπως όχι;

Μάρτιος 11, 2021

Ανδρικό ντύσιμο για βάπτιση – κοστούμι ή μήπως όχι;

Αρκετός κόσμος, κατά καιρούς μας ρωτάει σχετικά με το πιο κατάλληλο ανδρικό ντύσιμο για βάπτιση. Αν και η πρώτη σκέψη των περισσοτέρων είναι το κοστούμι, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν και πολλές ακόμη εναλλακτικές.

Η βάπτιση αποτελεί ένα υπέροχο γεγονός. Η ημέρα αυτή είναι φυσικά αφιερωμένη στο μωρό το οποίο και θα τραβήξει όλα τα βλέμματα. Ωστόσο οι γονείς και ο νονός είναι τα αμέσως επόμενα  πρόσωπα τα οποία θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο. Στο σημερινό μας άρθρο λοιπόν θα προτείνουμε μερικές ενδυματολογικές επιλογές για τον μπαμπά και τον νονό την ημέρα την βάπτισης. Επιλογές που μπορεί να περιλαμβάνουν κοστούμι ή όχι.

Safe Ανδρικό ντύσιμο για βάπτιση

Η πιο ασφαλής επιλογή ντυσίματος για την ημέρα της βάπτισης είναι το σακάκι με παντελόνι. Ωστόσο αν θέλετε να είστε μέσα στην μόδα και γενικά να δείξετε μια όμορφη παρουσία, καλό θα ήταν να επιλέξετε διαφορετικό χρώμα σακακιού και παντελονιού. Το καλό μάλιστα είναι ότι υπάρχουν αμέτρητοι συνδυασμοί χρωμάτων που μπορείτε να επιλέξετε.

Τα ανδρικά σακάκια μάλιστα που κερδίζουν ολοένα και περισσότερο έδαφος στις βαπτίσεις είναι αυτά των μπλε και γκρι αποχρώσεων. Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα μπορείτε να βρείτε μια μεγάλη ποικιλία σε σακάκια υψηλής ποιότητας και αισθητικής. Επιλέξτε εκείνο που ταιριάζει καλύτερα στο δικό σας στυλ, είτε είστε ο νονός είτε ο πατέρας του μωρού.

Το παντελόνι που θα επιλέξετε θα πρέπει να είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας ύφασμα. Μάλιστα, εάν η βάπτιση έχει προγραμματιστεί για το καλοκαίρι, η επιλογή σας θα πρέπει να είναι πιο ανάλαφρη. Στα παντελόνια θα βρείτε ακόμη μεγαλύτερη ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων που θα βοηθήσουν να αποκτήσετε ένα ακόμη πιο μοναδικό στυλ.

Ανδρικό ντύσιμο για βάπτιση με πουκάμισο

Σίγουρα τα ανδρικά κοστούμια είναι πάντοτε μια εντυπωσιακή επιλογή. Ωστόσο καλό θα ήταν να αποφύγετε τα κλασικά σκούρα χρώματα και να αναζητήσετε πιο μοντέρνες επιλογές. Πέραν από την ημέρα εκείνη, ένα κοστούμι μπορεί να φορεθεί και σε πολλές ακόμη περιστάσεις, κάτι που φυσικά θα κάνει την επένδυσή σας να «πιάσει τόπο».

Γενικά εάν είστε λάτρεις των κοστουμιών, προτιμήστε πιο ανάλαφρες επιλογές. Εάν μάλιστα θέλετε ένα πιο άνετο ντύσιμο λόγω υψηλών θερμοκρασιών, μπορείτε να συνδυάσετε το κοστούμι σας με ένα πανέμορφο T-shirt. Λίγο πιο τολμηρή επιλογή αλλά έχουμε δει ότι το αποτέλεσμα είναι άκρως εντυπωσιακό.

Παντελόνι και πουκάμισο

 Φυσικά το σακάκι δεν είναι ένα απαραίτητο μέρος ενός ανδρικού ντυσίματος για βάπτιση. Εάν οι θερμοκρασίες το επιτρέπουν, μπορείτε να το παραλείψετε. Επιλέξετε ένα μονόχρωμο λευκό, μπεζ ή μπλε παντελόνι και συνδυάστε το με ένα πουκάμισο που ξεφεύγει από τα κλασικά σχέδια και γραμμές.

Έμφαση θα πρέπει να δώσετε και εδώ στην υψηλή ποιότητα των ρούχων.  Κάτι που φυσικά είναι εγγυημένο όταν ολοκληρώνετε τις αγορές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Στόχος μας να προσφέρουμε αξιόπιστες και εγγυημένες λύσεις για κάθε περίσταση.

Μοντέρνο ανδρικό ντύσιμο για βάπτιση με πουκάμισο και τζιν παντελόνι

 

Τέλος, τα τελευταία χρόνια έχουμε δει μια τεράστια αύξηση στο ποσοστό των ανδρών που θέλουν να ξεφύγουν από ένα κλασικό ανδρικό ντύσιμο για βάπτιση και επιλέγουν πιο μοντέρνες επιλογές ρούχων. Συγκεκριμένα, τα ανδρικά τζιν παντελόνια έχουν την τιμητική τους και στις βαπτίσεις. Ένα όμορφο τζιν με ένα πουκάμισο σίγουρα θα σας βγάλει ασπροπρόσωπους και την σημαντική αυτή ημέρα. Άλλωστε δεν θα πρέπει να ξεχνάτε ότι η όλη τελετή και δεξίωση της βάπτισης διαρκεί αρκετές ώρες. Γιατί να μην επιλέξετε ένα εντυπωσιακό ντύσιμο που θα σας προσφέρει και όλη την απαραίτητη άνεση; Εμείς είμαστε εδώ για να σας το προσφέρουμε στις πιο προσιτές τιμές της αγοράς και φυσικά με τις υψηλότερες προδιαγραφές ποιότητας.