Εφαρμοστά Σακάκια | Νέες Τάσεις - kmaroussis.gr
ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 1948

Εφαρμοστά Σακάκια | Νέες Τάσεις

Σεπτέμβριος 16, 2019

Εφαρμοστά Σακάκια | Νέες Τάσεις

Αν πηγαίνουμε σε club, σε μπαρ, σε νυχτερινά κέντρα και ανήκουμε κατάλληλη ηλικιακή ομάδα που θα ντυθεί με στυλ, οι πιθανότητες να έχουμε αρκετά slim fit σακάκια που ταιριάζουν στις ανάγκες μας, είναι αυξημένες. Τα πιο στενά σακάκια  και η εμφάνιση των ρετρό ενδυμάτων της δεκαετίας του 1960  είναι ότι πιο in fashion. Αυτό είναι που πρέπει να αναζητήσουμε σε ό,τι αφορά τα κομψά κοστούμια. Το ντύσιμο, κομψό και εκλεπτυσμένο ταυτόχρονα, είναι κάτι πολύ σημαντικό διότι αναδεικνύει την εμφάνισή μας και δείχνει μικρές λεπτομέρειες από την προσωπικότητά μας. Εξάλλου, είμαστε ότι φοράμε. 


Οι επιλογές σε σακάκια είναι πολλές

Τώρα που οι εποχές έρχονται και φεύγουν, το καλοκαίρι δίνει τη θέση του στο φθινόπωρο και τα νέα στυλ αρχίζουν να κυλούν στα καταστήματα. Στιλ που μας δίνουν περισσότερες επιλογές για το τι να φορέσουμε όταν θέλουμε να δημιουργήσουμε το δικό μας ξεχωριστό look ή να κινηθούμε στα γενικά πλαίσια ακολουθώντας τη μόδα σε σακάκια που φορούν όλοι, σαν πιο safe επιλογή, χωρίς να παρεκκλίνουμε. Θα βρούμε πολλά νέα στυλ διαθέσιμα για το φθινόπωρο για να έχουμε πολλές επιλογές. Διαπιστώνουμε πως ειδικά στο εξωτερικό εξακολουθούν να υπάρχουν λαμπερά κοστούμια σε στυλ sharkskin. Στυλ που έρχονται σε αυτά τα υπέροχα λαμπερά μεταλλικά υφάσματα όπως το ασημί, το γκρι και το κλασικό μαύρο βέβαια. Το κλασικό όμως είναι διαχρονικό και δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα.

Τα σακάκια δεν βγαίνουν μόνο σε ένα χρώμα.
Υπάρχουν πολλά σακάκια που έχουν σχεδιαστεί σε διαφορετικές αποχρώσεις. Μονόχρωμα μαύρα, μπλε και γκρι είναι τα πιο κλασικά, αλλά βρίσκουμε και μπορντώ ή σε αποχρώσεις του πράσινου. Ριγέ, καρό, μονόχρωμα ή δίκουμπα, κρατούν το σύνολο ακριβώς όπως πρέπει να είναι. Μοντέρνο και κομψό.

Με μάρκες όπως ο Vinci, Gruppo Quattro, Tailor και Orion μπορoύμε να είμαστε σίγουροι ότι πίρνουμε ένα υπέροχο κοστούμι. Η εύρεση του κατάλληλου κατάλληλου εμπορικού σήματος θα βοηθήσει πραγματικά. Μια καλή μάρκα θα εξασφαλίσει ότι είναι ένα κατάλληλο σακάκι και φτιαγμένο σε υψηλά πρότυπα ποιότητας, που θα αντέξουν στο πέρασμα των ετών. Είναι όλα σχετικά με την ποιότητα και το ύφος. Όχι μόνο στυλ.