Ποια είναι η μόδα των νέων στα σακάκια; - kmaroussis.gr
ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 1948

Ποια είναι η μόδα των νέων στα σακάκια;

Σεπτέμβριος 10, 2019

Ποια είναι η μόδα των νέων στα σακάκια;

Η μόδα των νέων ανδρών φαίνεται να βγαίνει με νέα σχέδια που αλλάζουν ριζικά τα πράγματα!

Τα μοντέρνα ανδρικά βραδινά σακάκια ξεφεύγουν από το στημένο ύφος και από την περίοδο της "ναφθαλίνης" και μεταμορφώνονται κάνοντας ένα δυναμικό comeback. Όταν σκέφτεσαι το σακάκι ως ρούχο, δεν σου ερχεται τίποτα περισσότερο κατά νου από το δοκιμασμένο και κλασικό σακάκι που οι κύριοι φορούσαν στα επίσημα δείπνα πριν από εκατό χρόνια.

Οι καιροί όμως άλλαξαν. Τώρα το χρώμα στα σακάκια είναι της μόδας. Τα νεανικά ανδρικά σακάκια έχουν αλλάξει τόσο που δεν μοιάζουν να έχουν σχεδιαστεί για επίσημες περιστάσεις. Αυτή η "νέα γενιά" έρχεται σε ποικιλία χρωμάτων και υφών. Οι Ιταλοί σχεδιαστές πήραν το κλασικό μαύρο σακάκι και πρόσθεσαν φρέσκιες ιδέες και στιλ. Αυτό που είναι πιο έντονο πέρα από τα λεπτά υφάσματα και τα φανταχτερά χρώματα, είναι η εφαρμογή. Πλέον τα slim fit είναι της μόδας. Όλα είναι θέμα τάσης, στιλ και στάσης. Πώς θα τα φορέσεις;  

Μοντέρνα blazers με διάφορα pattern, συνδυάζονται με jeans και τα βλέπεις από τα club, το γραφείο αλλά και σε διάφορες περιστάσεις. Το slim fit αν και μοιάζει να είναι απλώς ένα νούμερο μικρότερο, δεν είναι. Πρόκειται για ένα πιο σφιχτό σακάκι στον κορμό και στο μανίκι, που έχει σχεδιαστεί έτσι. Κι εδώ είναι που η μόδα δεν ευνοεί τους εύσωμους, μιας και τα slim fit ταιριάζουν στις πιο λεπτές σιλουέτες. Γι' αυτό άλλωστε δεν βγαίνουν και σε όλα τα νούμερα. 

Πριν μπεις στον κόπο να ψάξεις και να αγοράσεις, σκέψου πως ειδικά το σακάκι θα πρέπει να φαίνεται σωστό επάνω σου. Μην πάρεις κάτι που απλά είναι στη μόδα. Πρόσεξε να το φοράς και να μη σε "φοράει".